- Vart är min bebis?

Jag undrar faktiskt vart min bebis tagit vägen, eller för tillfället ligger han i hallen i sin vagn o sover. Men vart har den LILLA personen tagit vägen? Han är ju så förbannat stor nu, och mindre lär han ju inte bli. Åh nej, han blir bara större den lilla rackarn!

Jag var inne på att använda liggdelen i vagnen i vinter, men jag kan nog bara inse, han kan faktiskt ha sittdelen. O de är på tiden att han börjar använda den nu. Sant! Idag byttes liggdelen ut mot sittdelen. Han tyckte om den. De blir ju såklart roligare för honom när han kan sitta upp o kolla på allt runt omkring. Även om han är en bebis som älskar o ligga i sin vagn! ah,men vill han ligga ner så är de ju inte svårare än o lägga honom ner. Sant!
Som sagt, han är en stor pojk nu. Han fick ju faktisk en tand igår. Lilla gubben!
Då är de väl inte konstigt att han vart lite gnällig oså de sista.
Jag kan inte förstå, han blir ju så förbannat stor. tänk, om 6 månader är han 1 år. Ett helt förbannat år. Min pojk!

Jag har också tänkt att jag ska börja med gröt till honom, morgon och kväll. Får börja vänja honom med smaker nu. Varför ska jag vänta?! Men de är vad de blir ett tag framöver, gröt morgon och kväll, eller kanske bara en gång per dag först. För jag ska fortsätta att amma imellan dom målen. För amma, de finns ju inget bättre! De är verkligen min och Filips tid tillsamman. Och jag bara älskar den tiden!

Men som sagt, och som ni säkert förstått av detta inlägg. Filip är en stor bebis nu. Han har en mamma som inte riktigt vill inse de bara! Men de är liksom dags för henne o göra de nu!

idag är de föräldrarträff på BVC, vi hoppar över de idag faktiskt.
Ja, så får det bli!

- Stackars liten ..

Jag vet inte vad jag ska göra. Filips näsa bara rinner o rinner o rinner, jag tar nässug, och jag tar näsdroppar. Men ingenting hjälper ju. O jag tycker så förbannat synd om honom när jag ser på honom hur jobbigt han tycker att de är. Jag hoppas bannemig att den förbannade förkylninge försvinner snart, lååångt ifrån oss!

Igår va vi hos Maja o Josefin. Mitt i flytten. Allt blev inte riktigt som dom planerat då flytthjälpen inte kunde hålla sina tider, o inte hade den bilen, eller lastbilen dom lovade utan kom i en bil. Så jag o Linus tog med oss Barnen + Josefin och Eros (josefins hund) O körde dom till hennes pappa. O linus fräsiga nya bil. Skitfin!
Filip tyckte inte om o åka bak tror jag, han bara grät från B-torp till kinna. Sen när vi släppte av Josefin satte jag mig där bak med honom, då somnade han på stört! Är han mammig/pappig tro? I gues so.
Han har alltid älskat o åka bil, så detta visste vi inte va de va! Han somnade jättegott iaf. O Sov när jag la över honom till sängen när vi kom hem!

När vi kom hem va de mer eller mindre sängen som väntade. Somnade nästan direkt.
Nu städas o tvättas de för fullt här hemma. Filip älskling sover så gott.

När Linus kommer hem ska vi ta oss en sväng till affären.

Jag testade Pampers blöjor. Har alltid haft Libero. O jag kan säga att jag är såå missnöjd med Pampers, dom läcker igenom som tusan. Filip blir helt fucktig på kläderna. Åh nej, jag har inte fel storlek!
Äh, dom är jag missnöjd med. Så vi kör på Libero ..



- Den förbannade ..

Jag är så trött på allt vad förkylning heter nu. Att den aldrig kan gå över. Så trött. Usch! Filip har lyckats vara förkyld typ 4-5 ggr sen han föddes. Stackarn!
Inatt fick Linus en aning panik, han trodde inte Filip andades, så han ryckte lite i honom, men ingen reaktion, Så han tog Filip o la honom på sitt bröst. Där fick vi äntligen klartecken. Hans näsa är så täppt. :S O jag tycker sååå synd om honom .. Hehe !

Nu står de en kaka i ugnen, den berömda silviakakan. Den är förbannat god. Den ska jag ta med mig till Josefin o Maja sen. Jag ska nämligen dit o störa dom mitt i flytten, hon bad mig om de, Ah, varför inte liksom!?! Så där blir den en kaffe o till de lite tilltugg. Jag bakar väl ngn småkaka också kan jag tänka. Men vad, det vet jag inte än!
Jag bakade ju en kärleksmums häromdagen, tror de ligger en påse kvar i frysen, o den innehåller typ 9 bitar. Den va poppis ;) ..

Jag har kommit in i en period, jag älskar o baka. De hade jag i slutet av min graviditet också, eller vänta nu! Slutet? typ hela tror jag faktiskt .. haha !

Igår tog vi oss en tripp till borås o kollade in de nya Media market där. Förbannat mycket folk, men massa bra o ha saker. Vi gik ut tomhänta. Vi ehövde ju ingenting .. Lätt som en plätt. Eller, jag skulle vilja ha ett iphone skal till min telefon, för o skydda den lite. Men dom hade bara till Iphone 3 o inte tll 4:an .. Så typiskt. Sen kostade dw 199:- o på Ge-Kås kostar de typ 50:- tror jag !

Fick smita här ifrån o ta ut kakan o slänga på glasyren o kokoset, nu är den iaf klar för en färd till B-torp, eller om de blir Kinna, de återstår å se, Vart dom är någonstans :)

- låååång natt

Igår va tjejerna här på besök, igen! Alltid lika trevligt .. Jennifer & Jamie åker till Spanien på Tisdag, så vi va tvugna o ses innan de, och så blev de! Nu träffar vi inte dom på över en vecka, och hur ska vi klara oss? ;)
Dom stannade tills kl 18.30 ungefär, längre gick inte för att Jamies pappa skulle komma o vara där under natten då Jamie inte sovit så mycket dom senaste nätterna pga sin förkylning. Så Jennifer tyckte att de va faktiskt hans tur o komma o hjälpa till lite nu o sitta uppe med Jamie så att jennifer få sova, inte me än rätt tycker jag!

När dom åkt hem somnade Filip som en stoch, jag gick o tog mig en dusch. Första gången jag duschat utan att Filip vart med, har aldrig vågat lämna honom här uppe medans jag går ner o duschar, men så fick de bli igår, då jag tycker de är bättre han får sova än att jag väcker honom o han måste sitta med mig medans jag duschar. De är fel!

Sen började jag må helt konstigt, så jag la mig bredvid Filip o nästan somnade. Sen kom Linus hem. Glad som tusan då han hittat bilen han vill ha. Skitfin va den också för dne delen.. Nu ska vi vänta på att Linus verkligen bestämmer sig, sen är den väl våran. (köper den på Toveks bil) .. Vi vill inte köpa en sån dyr bil oså ångrar sig Linus sen.

Nu ligger Filip i sin säng, jag väntar på att han ska somna. Då han inte sovit jättebra inatt, de är precis som att han inte kan komma till ro, o snuttar gärna tutte mer ofta! Ha somnade runt 8 för natten kanske, sen vaknade han kl 12 och sen  3, så så ofta är de inte, men de känns så. Speciellt när han ligger o vrider o vänder mellan gångerna. Stackarn.

Jag vaknade dock med ont i öron och hals, men de gick över nu när jag gick upp! Skumt.

Så idag hade jag tänkt att jag skulle greja lite här hemma, som att tvätta o lite sånt, kanske sätter igång en bulldeg igen! Men de återstår o se.



- Masa bullbak

Idag stog vi upp kl 8.30 ungefär, jag vill ha mycket gjort denna dagen. Så de va en himla tur att jag har världens bästa son som väckte mig såpass tidigt .. Gick upp o åt frukost oså, ny blöja + kläder på lilleman. Sen lekte han i sitt gym ett bra tag. Sen ville han sova igen. Jag la honom, o han vaknade nu precis. Ungefär sådär nästan 3 timmar senare. Och under den tiden hann jag med o baka massa smarriga kanelbullar. Jag hade tänkt jag skulle baka något mer också, pizzabullar eller kärleksmums kanske?! hur roligt är de inte o baka? men eftersom att Filip är vaken nu, så får han också vara med och baka :) ..

När jag la honom i sängen innan, så la jag honom på rygg, de dröjde inte länge innan han vände sig till mage och somnade om. Är de kanske så att han ska börja ligga på magen eller sidan nu istället?

Tänk, nu har han varit hos oss i 5 månader och 11 dagar. Och tiden bara rusar iväg samtidigt som de känns som att han alltid har funnits här med oss. Vad skulle jag göra utan detta lilla knyte?
Jag älskar honom, älskar honom så högt! Folk frågar om inte jag & linus ska iväg o hitta på något själva en kväll, som att äta ute eller något? Svaret till de är: Nej, ska vi iväg o ha de mysigt, så ingår Filip i oss, o de innebär att han också ska åka med isf! Aldrig i mitt liv att jag skulle lämna bort honom, inte nu! Och jag tror att jag kommer ha svårt för de sen också för den delen..

Mycket spydigheter om de där med valet. Låt folk rösta på vad dom vill!

Igår sov Filip bort hela dagen, de kändes så fruktansvärt tomt när han inte va vaken någonting. Jag hade inget o göra. Jag ville vara med honom, men han ville sova! Älskade du ..

Nu ska jag mata honom sen blir de nog ännu mer bak, om Filip vill ;)

Hoppas allt är bra med er där ute, och jag vet att bloggandet tryter allt mer. Ska försöka bättra mig igen!



- höst

Usch vad jag inte alls tycker om detta vädret! De är inte speciellt lockande o göra någonting :/ .. De bara blåser, är kallt o regnar, de har ju regnat i flera dagar nu! Inte alls roligt .. För jag vill kunna gå ut, på promenader oså. Men ikke i detta vädret!

Igår hade jag besök här, av Josefin + Maja, Gabriella+ Mika, Emil + Johanna oså va Jessica här också. Asså, gud vad stor Mika har blivit, o Maja, ändå träffar jag Maja ofta, men hon hade växt. Lilla gumman!
Vi fikade o satt mest o tjatade .. Jättemysigt!

När alla hade åkt hem va de dags för Filip o bada, på med pyjamas sen somnade han typ.. Han va jättetrött. O en sak till, han börjar bli mammig. Åh nej! Eller, visst. kanske gulligt nu när han är så liten. Men INTE sen .. Han är inte mammig när han är med Linus, men igår kväll, o i förrgår. Då märkte man de. Emil va här inne med honom igår när jag o Jessica va ute, han började gråta båda gångerna. Så jag gick in. o Då blev han lugn igen. Stackars liten!

Fick en iphone4 av Linus i present. Skitnöjd måste jag säga!
Men när han skulle hämta ut den så sa dom att han hade fler paket o hämta ut, - " jaja" tyckte Linus o åkte hem. När han kom hem kollade han sin mejl, där har han två stycken AVI att han faktiskt har 2 paket till. Han åker o hämtar ut dom dagen efter, då va de hans data som hade kommit. Som skulle kosta 1000+ o hämta ut, sen va de ett till litet paket, han kom hem med dessa två. O då hade de kommit en iphone4 till :O .. Och ingen av oss har beställt en till. Men Linus tog den, ringde till avsändaren o berättade, dom sa att han fick behålla den om han ville, fan va snällt! men jag menar, här går folk o väntar i nästan 2 månader på sin iphone, o vi får två. Känn på den :D ..

Nu blev de väldigt tyst från Filips rum, somnade han tro? Jag tror faktiskt de. Så himla skönt, man kan bara lägga ner honom så somnar han själv .. Men herregud, hur ska man förklara kärleken till denna lilla människa. De går ju inte! Men, vad jag älskar honom, så otrooooooligt mycket!

Idag är de val. Jag hade då inte tänkt o rösta. Jag vet egentligen inte varför. Men de intresserar inte mig! Faktiskt ingenting. Jag är så trött på detta med valet. Så jag håller mig undan de! tyck va ni vill.
Folk tycker att "den som inte röstar ger sverigedemokraterna en röst" , Sure! De blir säkert jättebra! man måste ju rösta för o ge dom en röst, eller hur? ;) ;)

Neh, nu ska jag mata tvättmaskinen o lite sånt!
Linus jobbar, de gjord ehan igår också! Mycket o göra? - JA!


Filip & Maja

- 15 september

Och de innebär att jag varit tjugo år i 5 dagar :) .. O Filip är då med andra ord 5 månader & 5 dagar :) .. Gud vad tiden går fort, vart är min bebis? Eller, spädbarn kanske man kan säga! Nu är han ju verkligen en bebis som älskar livet, leker med allt o alla, flirtar så fort någon kollar på honom, älskar sin fötter, och gillar att sitta upp själv, lyssna på musik o kolla på Tv! Hoppgungan är också en höjdare! :) ..

Dålig uppdatering, jag vet! Men jag har inte haft varken lust eller ork till o blogga. Men kan sammanfatta lite fort. I fredags, de vet ni. Josefin + Maja, Jennifer + Jamie va här. Vi firade mig. Sen på kvällen kom jessica & Emil också. Där någonstans skulle vi laga en god middag. Men allt blev helt kaos, Jennifer fick åka med Jamie till sjukhuset. Tänker inte gå in på detaljer om vad som hänt. Vet inte om hon vill att de kommer ut! Men de gick bra tillslut. Så till middagen blev de jag & josefin. Våra barn sov. Vi åt väl runt halv 11. Haha.. men de va så jättegott. Sen satt vi o snacka skit mest :)..
Lördag. Vi åkte ner till skene marten. Där mötte vi upp jennifer, o Mickis. trevligt som attans. Sen gick vi till Napoli o slänge i oss pizza, med våran tur kom ösregnet då, vi gick hem till Jennifer, skulle kollat en film, men barnen sov inte, o vem vill kolla film då? Inte vi. Så vi gsade ed barnen sen gick jag o josefin vidare hem till hennes pappa. Lämnade va lite saker.. Sen gick vi ut på en lång promenad. De va skönt, även fast de regnade o blåste lite, sen satte vi oss på ett ställe o snacka lite, om allt möjligt. Sen runt 23 kom Linus o hämtade mig o Filip. Och vi åkte hem.
Söndag. Vi åkte ner till Skene Marten igen, Jag  linus o Filip. Gick en sväng sen kom regnet så vi åkte hem.. Dagen spenderades hemma. Deva otroligt skönt.

Sen har veckan bara gått, nu är de onsdag! Dagarna bara springer iväg, vilket innebär att Filip bara blir större. Lilla vän!

I fredags va vi förresten på BVC. Filip fick vaccin nr 2. de gick superbra. Han va så duktig. Grät typ ingenting. Han vägde då 8280 g och va 67.3 cm lång! De är min grabb de, växer så de knakar :)

Nu hade jag tänkt fixa lite här hemma. Ha en bra dag!

Grattis Linda o Kimmie till eran andra prins. All lycka till er!

Dom fick sin andra son på min födelsedag ! :D

- FIRANDE!

Grattis till mig på min 20-årsdag, och Grattis till min lilla prins på sin 5-månadersdag! Mamma o Pappa älskar dig lilleman.
Nu ska vi bege oss för o handla lite mums inför dagen/kvällen då Jennifer+ Jamie, Josefin + Maja kommer hit, vi ska ha lite tjej/mamma/barn kväll. På min o Filips dag :) .. Han har sina kompisar o jag har mina så att säga ;) .. Så vi tänkte äta lite gott oså.



Brrr..

Usch o fy vilket hemskt höstväder det är ute, verkligen jättekallt .. kan ju börja med o säga GRATTIS SYSTER YSTER PÅ DIN DAG! Hoppas den blir toppen.. Sen är de ju min 20 års dag imån. Känns sådär. Den ska iallafall spenderas ihop med Josefin & Maja, som sover över. Även Jennifer & jamie som åker hem senare på kvällen. Så vi ska äta lite gott, o ha de allmänt mysigt :) .. Ska bli super! Sen på Lördag så blir de nog Skene Marten för våran del ihop med massa andra mammor. MYS!

Filip fick en barbapapa pyjamas, tröja och byxoe i doppresent. Han är så supersöt i den. Herregud!
Folk vill att jag ska lägga upp mer av dom fina bilderna jag o Josefin tog häromdagen, hade jag fått välja hade jag lagt upp alla samtidigt. Men de är såååå många! Lägger in några då o då.

Idag hade jag tänkt storstäda faktiskt, tvätta lite oså, Så de får de bli.. Filip ska få hoppa av sig lite i sin hoppgunga, som han bara ÄLSKAR .. Sötnos!

Nu vakna han..



- Nya bilder

Igår kom Jennifer O Jamie, Josefin o Maja ut hit en sväng. Vi åt nästan upp de som blev över av doptårtan! Sen satt vi som vanligt o bara pratade, egentligen om ingenting. haha ! Efter ett tag va Jennifer tvungen o åka, hon skulle på kalas. Men Josefin ville stanna en längre stund. Så vi skjutasde hem dom på kvällen. Vi åt lite mat oså. Tog lite bilder. Mest på barnen. Men sen tog Josefin även på mig & Filip. Har ju inte å mycket kort på han o mig. Hade även besök av en tam räv på trädgården. De va väl lite läskigt kanske!

Idag hade jag besök av gamla vänner. Vänner jag hade lååååångt innan jag blev gravid. Ungefär när jag började mellan 7-8 klass.. Där någonstans träffade jag dom! Nu har vi börjat prata igen. Så dom va över på en kaffe. Supermysigt verkligen - Tack Sussie & Johanna för idag! Dock så börjar Filip nog bli förkyld. Han är inte alls sig själv. lite väl gnällig. O sover inte som han brukar. han brukar sova mellan 2-2,5 timmar på dagen.. Förmiddagen- Idag & igår sov han bara typ 15 min.. Stackare! Men nu har han somnat igen. Ska se om jag kan få honom o sova ett tag!

På fredag fyller jag gammal ;) .. 20 år. De firas inte på ngt speciellt sätt. Linus åker iväg med sin pappa. O jag tar väl hem Josefin & Jennifer + barn. Käkar lite god mat oså. Josefin sover iallafall över. Vi får se hur Jennifer gör :)



Kärlek på hög nivå!


Massa sånna olika roliga bilder tog vi!
Har ungefär 100 bilder tror jag!
Valde bara ut några.

- dop

puh, nu äntligen är allt vad dop heter över. och allt gick å himla bra. Lite lite drygt bara att prästen ville ha dopet ihop med högmässan. Men de gick, Filip skötte sig hela tiden i kyrkan, han gnällde inte någonting. Sötunge. Mitt i högmässan va de dags för vårat dop. Filip bara skrattade när han fick vatten på huvudet. haha!

Sen utanför var det dags för lite fotografering. Längtar så tills jag får bilderna av Linus syster som vi anlitat som fotograf då hon är otroligt duktig på de. Sen va de ju dags för mat/tårta o kaffe i f-hemmet. Gott va de, alla åt som bara den. Kul! Min syster o hennes familj fick åka lite tidigare för hennes pojkvän skulle ibäg o jobba, men dom hann slänga i sig lite mat! Sen åkte min pappa, han hade också tid o passa. Sen åkte folk lite allt eftersom. Men jag är nöjd med dagen ändå. Ganska nöjd att de inte höll i sig ända in på kvällen. :)

Filip fick massa roliga o Fina presenter + 3500 kr.
Men jag får skriva mer om dopet senare! Han vill ha uppmärksamhet nu. Sen kommer Josefin+ Maja. Jennifer + Jamie.. Trevligt. då äter vi troligtvis upp tårtan som blev kvar sen igår ;) ..

Bilder kommer ..


- Åh underbara

Jag har fastanat för en otroligt bra låt! Snälla, sök på den.

Välkommen hem- Sonja Aldén.

De är verkligen våra ord till våran lille Prins.
Kan inte beskriva min kärlek till honom

- Föräldrargrupp

Idag bestämde sig Filip för o vakna strax innan 8. Men som jag sagt innan har jag ingenting emot de. Dagen blir lång och man hinner med mycket! Nu har Filip sovit i ungefär 1.5 h. Skönt för honom. Under den tiden har jag väl mest suttit vid datan o häckat. Kom genast på at de faktiskt är föräldrargruppen på BVC idag. Fort som attan frågad eom jag o Madde kunde samåka. Givetvis kunde vi de. Vi åker alltså med Leijen & Stina. Då gjorde jag mig i ordning istället för o sitta vid datan! Men nu sitter jag här igen. 2 timmar innan Madde kommer.. Drygt!

Igår hade jag Jessica här på besök, o med sig hade hon sin kompis Jessica med hennes lille Neo. De va trevligt!  Sen åkte Jessica o Neo o kvar blev jag o Jessica. Satt väl mest o tjöta skit antar jag! Sen åkte hon runt 18 tiden. Dom skulle åka till Ullared en snabbis. Sen hem till hennes svärmor där dom bott nu i 3 veckor medans svärmor va i USA. Så dom skulle dit i träffa henne sen packa med sina saker o åka hem!

Imorgon hade jag & Susanne tänkt ta en sväng till Kinna. Jag tänkte jag skulle hitta några speciella kläder Filip kunde haft efter dopet. När han inte har klänningen längre. Så tråkigt o ha dom vanliga kläderna. Jag hade väl tänkt mig ngt i skjortstuk. Vi får helt enkelt se vad de blir. Sen behöver jag lite nytt smink! Så ja, så får det bli :) ..
Sen på kvällen ska vi till Församlingshemmet o hämta nyckeln. Vet inte om vi även dukar upp oså imorgon eller om vi gör de på Lördag. För på Lördag ska nämligen vi till Ge-kås en snabbis hade vi väl tänkt oss! Vi får helt enkelt se vart denna helgen leder tror jag!
Känns som den blir en aning stressad. Men ni ska se Filip i sin dopklänning. så otroligt fin. Gråtfärdig ;)
Han har en vit lång klänning, små smala band längst ner på armarna, och ett tjockt band vid bröstet. Verkligen helt perfekt!

Vad mer ska jag skriva!?
Äsch, ni får helt enkelt säga vad ni vill läsa om, för de känns bara som man sitter här o skriver samma sak varje dag.


RSS 2.0