- höst sol

Gud va mysigt det är o vakna upp o solen skiner, visserligen så är de inte samma sol som på sommaren, men väldigt skönt att de inte regnar för en gångsskull! Filip ligger faktiskt nerbäddad ute i sin vagn o sover, jag hade tänkt att jag faktiskt skulle hänga ut lite tvätt idag, hmm, men jag är fortfarande osäker, eller varför inte?!

Idag mår jag inte mycket bättre än vad jag gjorde igår. Jag va helt slut på kvällen, kollade "fångarna på fortet" sen va jag helt död. Linus kom hem runt halv tio. Lika trött var han! Så vi låg i sängen o kollad på tv, kollade en jättebra film också på någon av tv1000 kanalerna. Men Jag kommer inte ihåg vad den hette.. Typiskt mig!
*snyter mig* :P
Men nu ska jag väl hänga ut tvätten tror jag, o mata maskinen med ännu en omgång. Hoppas innereligt att jag blir bättre till helgen, för då är ju Filips dop. Lilla älsklingen ..
Jag bara älskar honom så ofantligt mycket!

Vi hörs sen.

- USCH

Gud vad jag inte alls mår bra! Näsan bara rinner, huvudet sprängs snart o näsan gör verkligen ont. Inte normalt ont, utan de gör ont i näsborren! Haha ..Så idag har jag & Filip bara haft en mysdag!  Filip har sovit princip hela dagen. O sover nu igen. Mammas älskling. Snart kommer pappan i huset hem! O han kommer väl vara jättehungrig, o jag som går hemma hela dagarna borde väl kunna laga mat till hono (brukar jag göra) men idag har jag inte haft ork. Men jag måste verkligen, stackarn måste ju få mat! *snyter mig* .. De spelar ingen roll hur mycket jag snyter mig, de bara rinner som en jävla flod!
Har lite ont i ryggen idag. Undrar verkligen om njurstenen verkligen gått bort ordentligt! :S


Äh, nu ska jag lägga mig igen. Sen göra mat om en liten stund!




- Mår inte alls bra!

Helgen har jag & Filip spenderat hos Josefin & Maja, hur mysigt som helst! Vi har liksom bara varit. Efter min händelse i Fredags har jag varit väldigt trött, inte mått riktigt bra! Men de är väl inte så konstigt. Jag har haft så fruktansvärt ont i mitt ben efter att dom högg in en spruta där påväg upp till Borås. Men de börjar släppa.
Igår när vi va hos Josefin så började min näsa bara rinna, sådär pang. De bara kom från ingenstans. Skitjobbigt! Jag hoppas innerligt att jag inte smittade dom. Så igår kväll när vi kom hem (eller kväll o kväll) Så tog jag mig en dusch sen slängde jag mig i sängen. Jag va helt slut. Sprängande huvudvärk hade jag också. Så idag ligger jag också sjuk, sådär roligt. Men kraften är ju inte helt ur mig, så jag orkar ju leka med Filip!

Jag kan inte sluta tänka på de som hände i Fredags, de gjorde så otrolit jävla ont. O jag skojar inte när jag säger att föda barn de va skönt! Denna smärtan går inte o beskriva. Jag är aldrig sjåpig annars, men nu va jag det! De va så jävla hemskt. O om de inte hade gjort så otroligt ont så hade jag åkt bil upp, men de gick verkligen inte, jag va tvungen o ha smärtstillande på stört! Till o med svärmor blev nog lite rädd när hon kom hit o såg mitt tillstånd, som redan då va illa. Men som bara blev värre. Hon börjde skaka i rösten nämligen samtidigt som hon pratade med ambulansen! Skitjobbigt. Oså klart mötte min älskling upp oss på sjukhuset! Men när jag kom in va de ungefär som ingenting hade hänt, eftersom jag fått morfin oså, så då gick de iallafall o prata med mig. O jag kunde prata med dom! Men trött, oja de va jag verkligen! Så fruktansvärt rädd att de ska komma tillbaka igen! Men nu har jag iallafall morfin hemma.. O jag vet vad de är om de kommer igen!

Men NU måste jag ta min trötta son o mata honom, så somnar han nog!

- information

Sökte lite på internet, såhär stog de!

Njurstensanfall

Om stenen blockerar flödet från njure eller urinledare leder det till ett njurstensanfall. Smärtorna kommer oftast plötsligt. Som regel börjar de i ena sidan av ryggen och strålar fram i buken, ner mot ljumsken eller urinblåsan. Du kan också känna smärtor eller ilningar ner mot underlivet. Du kan ofta också må illa och kräkas.

Njursten

Njursten består av saltkristaller som bildas i njurarna. Stenar som inte passerar ut med urinen kan antingen fastna i njurarna eller i urinledarna och orsaka ett njurstensanfall. Det gör ordentligt ont och du måste söka akutvård. Infektion och blod i urinen kan vara ett annat tecken på njursten. Kontakta din vårdcentral om du misstänker njursten.

Njursten kan vara smärtsamt även när stenen inte blockerar avflödet från njure eller urinledare. Om stenen stoppar flödet leder det till ett njurstensanfall som behöver akut behandling.

Patienter i Sverige har ofta njursten av kalciumsalt. Både dina matvanor, ämnesomsättning och tarmens funktion påverkar bildningen av kristaller. Att kristallerna stannar kvar i njuren kan bero på att urinen rinner dåligt från njurarna till urinblåsan.

Män drabbas i större utsträckning av njursten än kvinnor. Risken att få njursten är störst i åldern 20 till 50 år för både män och kvinnor.


- Ambulansåk

Dagen började som vanligt, Linus klocka ringde. Vi gick upp tillsammans, Filip sov fortfarande.. Sen efter en stund åkte Linus till jobbet, jag la mig en stund till. I ungefär 30 min. Då vaknade jag av att jag hade så fruktansvärt ont i mina vänstra höft o de drog lite ute i ryggen. Jag gick upp då jag inte kunde ligga ner, började må illa, kallsvettas o blev yr. Smärtan blev värre o värre. Skickade iväg ett sms till svärmor "jag behöver hjälp, något är fel" Hon ringde om o om igen, men jag kunde inte svara, jag kunde varken prata, sitta, ligga eller stå upp. Efter en stund ringde Linus. Jag va tvungen o försöka prata "Ingenting är fel på Filip" sen kunde jag inte prata mer. Svärmor kom hit, då  satt jag hukad över toaletten o hade så förbannat ont. Smärtan va oändlig, de går inte o beskriva, om föda barn är värre? HAHAHA, absolut inte! Att föda barn känns inte om man ska jämföra med detta. Jag fick krypa ihop i sängen på något sätt, jag skrek! Då bestämde svärmor att vi va tvunga o ringa en ambulans.. De gjorde hon, dom kom, in med mig i den, o akut upp mot Borås sjukhus. Vi hann till Öxabäck, där fick dom stanna o ta blodprover, sprutor o jag fick voltaren & dropp o såklart en fluga i handen. Senare på Boråsvägen fick jag morfin. Då försvann smärtan sakt men säkert. Kräktes en aning på vägen upp, de va skönt eftersom jag inte fått upp något inan o de gjorde så förbannat ont! Vi kom in till akuten "Nu har du äntligen fått lite färg i ansiktet"- sa den manliga ambulansföraren! Jag fick byta från båren till en säng, sen va de igång, blodprover skulle tas, sen flyttades jag till ett rum, där skulle dom ha ett urinprov o lite sånt. När jag kom in på akuten skickade jag direkt ett sms till svärmor "Vart är mitt barn?" Då va dom påväg upp till mig. Jag va tvungen o ta till hennes hjälp då jag absolut inte kunde ta hand om Filip själv i de tillståndet jag var. 10 min efter att jag kom in, kom Filip! De va först när jag klarnat till lite, då ville jag ha honom hos mig. NU! O de fick jag. Sen kom Linus också såklart. Dom ville röntgat mig, men dom vill inte göra de på unga tjejer, då de förstör äggstockarna. Men dom kunde verkligen se att de va ett Njurstensanfall. O jag kan lova er, den smärtan, den va helt oändlig, jag kan verkligen inte beskriva!
Efter några timmar fick jag åka hem! Vi käkade på fiket på sjukhuset då vi alla va så jävla hungriga eftersom jag inte kunnat äta eller dricka någonting, jag fick inte! Skitjobbigt. Satt mest o gosade med Filip, kändes som jag varit ifrån honom en evighet! Amma honom fick jag inte heller göra, så fick köpa ersättning o en nappflaska, ersättningen åt han inte, han bara spottade o spydde.. Han hade ju inte ätit sen kl 07.00 på morgonen ungefär. Men han vägrade, när jag kom hem ammade jag honom! Jag fick amma efter 4 timmar.
Nu ligger han o sover så sött här bredvid mig. Älskade unge, ska aldrig mer lämna bort dig!

Detta va den värsta dagen i mitt liv, jag kan inte begripa att man kan ha så fruktansvärt ont. O jag hade inte anat vad dagen hade o erbjuda, jag hade ju inte känt av någonting. O jag anade inte att de v så akut som de verkligen va!
Tur att allt slutade väl iallfall. Jag tänkte många ggr, bara jag inte ska läman Filip & Linus. Bara jag inte ska dö!

Vad hade ni gjort i detta fall, hur hade ni gjort med eran bebis? Gjorde jag fel?!
Jag hade inget val!


Glad hos pappa!







- Seriöst

SKRATTRETANDE!
Bestäm själv vem du vill umgås & Prata med!

(några som läser min blogg vet vad/vem jag menar,
Ni som vet börjar på S och J)

Nu ska här grillas för hela slanten. Jag har precis tagit en dusch! Linus kommer väl snart hoppas jag, han har en vän med sig, Roger. Så här blir de mat för 3 ikväll..

- Dåligt väder = god mat & mys

Ja, när de är dåligt väder så unnar jag mig o min lilla familj god mat & massa mys. Filip har dock sovit heeela dagen.. Vaknat en gång för mat. Men de kändes som han hade lite feber, så ska ta tempen sen när han vaknar !! Hoppas han slipper de .. Förkyld har han börjat bli igen "/ Men iallafall, Så idag blir de grillat kött, stor o god sallad (fetaost såklart) o sen ngt gott till de .. De mindre roliga är ju att man måste stå ute o grilla.. Brrr .. Men jag tror jag tar upp grillen på våran altan, där är de iallafall lite mer vindstilla .. Sen ikväll ska jag ta mig en dusch, sen slänger vi oss nog framför tv pladask allihop .. Skönt!

Vet inte om jag nämnt de, men vi har EN ödla som bor här utanför, i somras va den så himla fet så jag anade ungar, o gissa vad. Idag när jag va ute, så ser jag en pytte ödla. Så jäkla liten o söt (egentligen tycker jag dom är skitäckliga, o de är dom också) ..
Har varit dö kass va de gäller bilder nu för tiden, men de krånglar när jag ska ladda upp dom här på bloggen. Ska prova nu igen..


Älskling


Jag bara älskar dessa bilderna på Filip (har fler av dom)

- skyfall o storm!

Ja, man kan verkligen säga att de har varit skyfall o storm ett par dagar nu! Igå när jag kollade så va de bara 12 grader ute. De är ju svinkallt.. Usch! O jag som bara hatar hösten. Jag vill ha sommar, typ året runt. Jag hatar o ta på mig mycket kläder när jag ska gå ut, nu har jag ju verkligen inget val när vi ska gå ut o ta på mig mössa o såna där saker, har inte jag de så tror ju Filip att inte han behöver de. Hmm.. De löser sig nog när de väl är dags, men va tusan, snart är de ju dags o slänga på han mer kläder när vi ska gå ut.. Jag tyckte nästan de va dags för mössa snart igen. Är jag knäpp? Är de inte så kallt? De tycker jag, absolut.

Iallafall.. Igår bestämde sig Filip för o ha sovmorgon. Ganska skönt, men jag har inget emot o gå upp tidigt då dagarna blilängre o man hinner med mer :) .. Vi åt frukost, nu blöja, mös med pappa i sängen oså där .. Sen va de ju faktiskt dags o åka till Skene, för o gå till banken som vi inte hann häromdagen, sen skulle ju faktiskt jag till Trafikskolan, o de kändes så jävla underbart o bara komma dit o veta att man faktiskt är igång nu. Allt gick megabra. Stig som min lärare heter tyckte också jag va jätteduktig på o köra .. Så han sa "men detta kommer ju inte ta lång tid" .. åh de va så skönt o höra .. På Tisdag kör jag igen .. Åh gud vilka sköna bilar trafikskolan har, dom va megasköna o köra. Jättelätta också för den delen .. WellWell ..

Filip sover nu igen, jag har faktiskt tagit tag i den lilla disken vi hade. Inte alls mycket. Skönt att den är borta, har slängt i en maskin tvätt. De är väl va min dag bjuder på antar jag!
Igår va Jennifer o Josefin här med sina små. Eller, dom är inte så små längre! :O
Efter trafikskolan åkte vi till Josefins mammas jobb för o hämta Josefins bilbarnstol som Jessica hade i sin bil, sen hem till Josefin i Björketorp där hon o Jennifer va, sen hem till oss .. O givetvis så blev jag inte av med dom innan halv tio ungefär. Haha .. Jag har inget emot de, bara mysgt! Då kände jag att de va dags o slänga ihop ngt o äta, shit, hade ju inte ätit under dagen.. Dåligt av mig! Eller jo, 9 chicken nuggets innan jag körde .. Men inget mer.. Dåligt dåligt!
Så Linus ville ha ärtsoppa (jag hatar de o äter de verkligen inte) , Jag åt vårrullar, till de hade jag mycket sallad o fetaost.. Yammi! Sen somnade vi i princip :)


- Ben & Jerry´s

Just nu sitter jag o smaskar på en Ben & Jerry´s glass, de är faktiskt första gången jag smakar på den. Jo visst, en himla god glass, men va tusan. 33 kr för så lite glass. Skamligt! Men jag va bara tvungen o testa då alla pratar om denna glassen :) ..

Filip bestämde sig för o vakna kvart i nio idag. Vi låg såklart o drog oss i sängen en stund. Sen va de dags o gå upp. Han fick ny blöja + kläder, sedan va de dags för hans vardagliga syssla- Gymma! Han bara älskar de. O ännu roligare är de nu när han bara rullar runt runt. De tycker han är toppen kul. O Lika kul för mig som sitter bredvid o äter frukost- o kolla på detta lilla knyte som rulllar o rullar! Sen va de dags för lilleman o sova en stund- de gör han fortfarande. Jag har tvättat en maskin tvätt- o faktiskt hängt upp den. Jag tänkte att jag skulle slänga i en till. Så typiskt att jag har sånt litet tvättställ- jag måste införskaffa mig ett större så tvättmaskinen kan få gå mera!

Idag hade jag tänkt laga kyckling ris, bea.sås till middag! de tycker jag ska bli riktigt smarrigt faktiskt. Mitt mål är väl o ha klar maten tills L kommer hem från jobbet. När de nu blir. Han skulle vart hemma kl 3 igår. Men han dök upp strax efter fem då han hade fått mer o göra! Så banken fick vi bara hoppa över igår. Men apoteket blev de.
Guuuud, när jag satt inne på apoteket kom en liten pojke- kan han ha vart, hmm. Max 6 år. Han sprang in o grät o bara skrev Nej Nej Nej. Ingen brydde sig, personalen bara skratta. Jag kunde inte låta bli så jag frågade den lilla pojken va de va "min mamma är borta, hon skulle bara in o köpa en smörgåstårta sen försvann hon" .. Linus som stog på utsidan vid bilen hörde hur mamman hade varit helt förtvivlad när hennes son inte satt i bilen när hon kom tillbaka.. Hon hade skrikit också!

Jag har fått veta att de är fler som läser min blogg, fler än va jag trodde.. Men! Vilka är ni, exakt? Ni som läser kan väl bara kommentera, kul o veta! :) Vissa tar jag förgivet att ni läser..

Imorgon är de första körlektionen. Och jag bara längtar! De ska bli toppenroligt verkligen :) ..
Men jag skriver mer imorgon.. Ska börja här igen :)

- Vänner eller inte?

De finns många som frågat mig om jag inte umgås med mina gamla vänner, eller vänner från skolan- Njae. Jag umgås inte direkt med dom jag gjorde när jag gick i skolan. Anledningen till de är för att dom visade sig vara ens vän när man gick i skolan. Allt va så himla roligt med att jag va gravid. O dom tyckte de va så synd att jag inte skulle gå tillsammans med dom längre, o ta studenten med dom oså. Men ska jag vara helt ärlig, de rörde inte mig i ryggen. Då jag redan va för beredd på att vi skulle tappa kontakten. De blir så med dom flesta. De är samma sak när man tagit studenten, man tappar kontakten sakta men säkert.. De finns en del jag umgås med sen innan, men dom gck inte i skolan! Sen har jag träffat såna som gick i skolan, som också va gravida, de är dom jag umgås med nu. Mammor i samma ålder från samma kommun o skola! De bara jag älskar. För de går inte o jämföra dessa människor med dom jag umgicks med innan. Dom här är mycket bättre. Vi har samma intressen o allt sånt, Jag vill inte höra på mina gamla kompisar som skryter om hur fulla dom va i helgen, vilka dom strulade med, eller vad dom gjort på sin fylla- de intresserar inte mig ett dugg! Och jag är inte den enda som tänker så, även dom mammor jag har nu, tänker samma sak. De skulle bara bli tröttsamt för oss o lyssna på de.

Sen känner jag att, dom jag va med innan - vad va dom för vänner? Vänner som inte visar sitt intresse längre! Jag klarar mig utan dom. Jag har min familj, min underbara son- syskon o nya vänner! Livet kan inte bli bättre än såhär. Jo, givetvis blir de bättre när Filip får ett syskon, men JUST NU- kan de bannemig inte bli bättre. Jag älskar mitt liv. Bara vara hemma- slappa o ta allt i min takt!

Folk gnäller på att skolan börjar igen- o jag bara ler inom mig. Inte för mig. Jag är mammaledig med min son. Jag har en son, jag har fött ett barn. Han som just nu ligger i min säng o sover, de är han jag burit inom mig i 9 månader. De kan jag inte förstå. Jag har ett ansvar för denna människa tills han är 18 år. Då bestämmer han de mesta själv- eller allt själv. Men jag har ett ansvar, o de är min skyldighet o se till att han mår bra enda tills JAG inte finns mer. O de ska bli så jäkjla kul o se vad han blir för en människa- lik mamma eller pappa i ungdomen? Ah- ni förstår!

Nu ska jag greja lite till- disken tog jag i morse när Filip låg i sitt gym o lekte. Han vände sig från rygg till mage, jag la tillbaka honom på ryg under leksakerna i gymmet, men han envisades o skulle rulla över på mage- flera gånger. Eller ah, säkert 4 iallafall! Tiden går så fort! Han växer så fort.. Han bestämde sig iallafall för o vakna strax efter nio idag! Skönt. Nu sover han igen. L kommer hem runt 14-15, då ska vi till Kinna en sväng för o åka till Apoteket o Banken. Sådär roliga saker. Usch!

De går tyvärr inte o ladda upp bilder just nu!

- Gillar Tv

Idag bestämde Filip sig för o vakna runt 8. Som han alltid gör. Vi låg o drog oss i sängen en stund, sen gick vi upp, ny blöja o kläder fick han, sen låg han o lekte i sitt gym. Jag passade på o äta frukost. Sen kände jag för o duscha. Filip satt i sin babysitter o kollade på TV sålänge, där sitter han fortfarande, men de är väldigt tyst, så jag tror bestämt att han har somnat! Han somnade runt 7 igår kväll, direkt efter att Josefin & Maja åkte hem. Så sov han till 8 idag, givetvis så vaknade han för o äta inatt .. Pratade precis med Linus, dom är påväg hem! :) Äntligen ;)
Ska se, idag vill jag hitta på något roligt med familjen, får prata ihop oss när Linus kommer hem. Dom hade inte kommit fram till Halmstad ännu, så de är ju en stund kvar innan dom kommer. Han ringde mig kl 4 inatt, han kunde inte sova, så han var ute & gick .. Jag har inget emot de, jag somnar om lika lätt ändå..

Nehe, Filip hade inte somnat, jag hör honom prata. Sötunge! Får se, vill även träffa Jessica en stund idag. Så de hoppas jag att de blir. Kanske kan åka in till stan o käka ute, de vore mysigt! Men som sagt, får prata med L när han kommer. Men nu får jag nog hämta Filip. Han brukar somna runt halv tio igen. Men inte idag, TV är rolig. Så ska se om han vill somna nu! :)



Så liten!


Saknar!
Efter detta sa de bara pang, o stor som jag vet inte vad blev jag!
Nästan exakt 4 månader innan Filip föddes!



Jo! Han somnade fram TV:n, men nu ligger han i sängen. Gullunge! :)

- Vad gör man?

Eftersom jag känner mig så förbannat ensam just nu, Filip sover och Linus är ju inte hemma, så spenderar jag min tid framför datan som vanligt. Hittade en blogg om en mamma som förlorat sin bebis. Alltså, jag kan inte för mitt liv begripa varför jag läser såna saker?! Jag bara gråter när jag läser de, kan ni fatta vad dom går igenom? Hur i hela friden orkar man leva, när man förlorat de finaste som finns i ens liv? Jag hade aldrig klarat dagarna utan Filip. De kan jag lova. Jag vet inte vad jag skulle göra, jag hade gått under, jag vill att min son ska egravas bredvid mig, och hans pappa. Inte att hans föräldrar ska begravas bredvid honom, de är fel! Jag accepterar inte att barnen får dö före sina föräldrar, de är ju så fel de bara kan bli, de är så förbannat fel! Jag gör allt för att han ska få leva längre än mig, ALLT! För vad gör man inte för sina barn? Nej Nej, nu rinner tårarna, jag fattar inte att jag kan vara så jädra dum, sitta o läsa sånt. De gör mig livrädd, att jag skulle förlora min älskade son, han är ju min, han ska vara här med mig, han ska få egna barn. egen familj växa upp o ha intressen!

Nej, fy Nathalie. Nu ska vi inte tänka så här! Men ville bara skriver av mig, för jag blir så förbannat rädd.
Han är ju min, våran bebis!




DU GÖR MITT LIV UNDERBART!
DU ÄR MITT ALLT

- Anonym

Någon har slängt in en kommentar som anonym. Jättesnäll kommentar, men vem är du? Snälla, kommentera inte som anonym då jag gärna vill veta vilka som läser min blogg !!
Klart man blivit en gladare person sen man fått barn, ens barn är ens allt! Du får säkert testa en dag du också! :) men om du läser detta, så va snäll o säg vem du var!

För övrigt, Josefin & Maja kom ju igår, och stannade till idag. Vi spendera dagen oigår med gott grillat med en undervar sallad till, de va så fruktansvärt gott, vi båda åt så vi höll på o spricka! Sen va de läggdags för barnen, Maja som inte sov så mycket på dagen somnade halv nio. Filip där emot som sov 5 timmar under dagen, somnade kl 22. Sen satt vi bara o kollade film, åt massa onyttigheter, o hade de allmänt mysigt, pratade om allt mellan himmel o jord. O jag bara älskar den människan, o hennes barn! Vi har de så otroligt roligt ihop. Många skratt blev de. Glad att jag lärt känna dig Josefin!

Idag, Filip vaknade kl 8, då vaknade jag av att han låg tvärs över sängen o sparkade mig i sidan, ungefär som att "mamma, vakna nu! Jag vill gå upp" .. Och de gjorde vi. När vi kom upp möttes vi av en glad Maja som låg i gymmet & lekte, bredvid hennes satt mamman :) .. Tur att vi gick upp, för de va dags för Filip att byta bajsblöja. Han brukar då aldrig bajsa direkt på morgonen. Men idag minsann gjorde han de! Vi ordnade med frukost o kaffe, sen började våran dag. Svärfar kom o hämtade oss, så åkte vi ner till byn o gick tipsprommenad o massa sånt, åt en voffla gjorde vi också. Barnen sköt sig otroligt bra .. Skönt!
Sen gick vi till fotbollsplanen o träffade Madde & Stina en snabbis. När vi kommer tillbaka där ifrån ringde telefonen. Då va de han som rättat tippet. Jag o Josefin hade bannemig vunnit .. Trodde inte vi va så smarta, iallafall inte ihop. ;) Men de fick vi bevisat idag .. Så smarta, de är vi! Då hade dom ropat upp över hela fotbollsplanen våra namn, och att vi vunnit. Pinsamt när heeela Torestorp är där, och även halva Örby eftersom Torestorp mötte Örby. Jajaa .. Madde som skulle vara kvar hela matchen bad vi hålla öronen öppna ifall vi skulle vinna, de va egentligen bara ett skämt. Men de skämtet blev verklighet. jaja, nog om vinsten!

Josefin har iallafall åkt hem nu, hennes mamma kom o hämtade dom för en stund sen! Hon stannade också på kaffe .. Men sen va dom tvungna o åka. Så här sitter jag, helt ensam tills imorgon. Men en dödstrött son som sover som en stock! Vad ska man göra?!
För övrigt saknar jag min syster otroligt mycket, Jessica!
Den människan skulle jag kunna vara med 24/7. Hon är så störtskön!


Jaja, skriver mer imorgon!


En 3-dagar gammal Filip med Favorit moster!


Josefin & lilla Maja.

- God torsdagskväll

Japp, idag bjöd dagen på en del ändå ! De va meningen att jag & Madde + barn skulle åkt till Kinna o möta Josefin & Maja för o ta en fika på punkten. Men vi tyckte så synd om Josefin som skulle få stressa som tusan. Så vi tar de en annan dag istället, så jag & Madde + barn for till Maddes syster Eva & hennes son Theo. Gud så mysigt vi hade de. Jag bara älskar o umgås med alla dessa mammor. Jag har till o med hunnit tvätta 2 maskiner tvätt o ändå har jag knappt varit hemma idag!
Man märker verkligen när Filip föddes vilka som va äkta vänner .. För dom finns kvar! Och jag visste redan från början att vissa skulle försvinna, men de är dom jag inte kallar vänner .. Oså har vissa jag inte umgåts med på flera år tagit upp kontakten igen efter han föddes, varför just nu? I Know.
Och jag är så fruktansvärt glad att jag sopat alla mina gamla "vänner" under mattan o börjat om. För dessa människor jag umgås med nu. Dom är totalt bäst. Sen har jag ju givetvis min älskade syster Jessica, hon kommer alltid stå kvar på samma plats. Vi är verkligen så tajta! Men jag har aldrig mått så bra som jag gör nu, jag är mamma, har en underbar familj, O underbara vänner .. De bästa är ju såklart, att alla nya vänner har barn, i princip samma ålder som Filip. Mellan Stina o Filip skiljer de 10 dagar. Mellan Maja & Filip 2 månader .. Och där ligger dom flesta faktiskt.. Vi är många som umgås .. TREVLIGT! Tack för att ni finns, o att ni är ni!

Och Jessica, tack för att du finns, o för att du är min syster. Alltid stöttar & hjälper ..

Åååååh, jag bara längtar tills imorgon. Då kommer Josefin & Maja, de ska bli så superkul, mindre kul som sagt att Linus ska vara borta hela helgen "/ .. Saknad! Men jag överlever säkerligen!
Susanne kom hit en snabbis innan på Fika.. Också trevligt ..
Tusan också, ska hänga upp tvätten innan jag glömmer de .. Hörs imorgon :)


Josefin & Filip



- Jag vet inte vad!

Jag hade tänkt sätta mig o pilla lite med bloggen nu när lilleman sover. Nu när jag äntligen kommit på hur man gör med headern :P .. Bättre sent än aldrig ;) .. Oså försöker jag få tag på Madde .. Utan resultat! Hon hör väl av sig sen när hon märker att hon är efterlyst !!

Igår var dagen lång, trodde aldrig den skulle ta slut. Filip sov i princip bort hela dagen. På kvällen kom Jessica hit. Jag badade Filip, sen bänkade vi oss i soffan för o kolla på "Livet på bb" Där dom bjöd på ett akut kejsarsnitt på en förstförderska. O en normalförlossning för en annan förstföderska. Jessica själv som inte fött barn tycker j givetvis allt ser läskigt ut :D .. Jag kunde inte annat än o sitta o asgarva, o jag fick med mig Jessica på den linjen också.
Mitt i programmet kom L hem från jobbet. Sen åkte Jessica hem runt tio. Då blev de sängen för min & Filips del, även för L del, vi drog igång en film, Filip somnade som en stock, och de dröjde inte länge innan jag och L gjorde de också : D .. Jag hoppas innerligt att inte denna dagen blir lika lång som gårdagen !!

Imorgon blir de till o storhandla, apotket och så hämta Josefin o Maja. Mysigt! De blev tydligen Vallåkra för L ändå. De har varit så mycket krångel fram & tillbaka med de där. Så nu har Linus ingen lust egentligen.. Men han åker ändå, va tusan - de är en gång om året. Ut o ha kul med dig gubbe !! :)
Men puh vad jag kommer sakna honom, men han kommer ju hem igen, som tur är!!

Neh, nu ska jag pilla lite med bloggen, sen gör lite nytta här hemma :)



Filip, en otroligt varm dag. Att ma kan älskar någon så mycket!



- God morgon

Nu har vi gått upp, eller vaknat iallafall. Ligger fortfarnde i sängen. Filip ligger här bredvid o bara pratar o sparkar .. Sötunge!
Igår va Jennifer + Jamie, Josefin+ Maja här. Huuuuur mysigt som helst! Jag bara älskar dom människorna. Vi är precis likadana alla 3. Och vi pratar om allt möjligt. Barnen ligger på golvet o leker som bara den. Filip somnade mitt i allt lekande, 2 ggr på golvet. Har han aldrig gjort innan. Busunge! Josefin- hon är så jädra kär o Filip. Så gulligt. Iallafall, dom kom runt halv tre tror jag. Och åkte hem halv elva. Och på den tiden hann vi med mycket, som tex prata om allt, kolla förlossningsbilder, möla i oss en hel silviakaka, o massa saft & kaffe. De roligaste av allt, de va att vi kom fram till, att Maja och Filip är födda i samma förlossningsrum, samma säng, vi har badat i samma badkar, de tyckte jag va skithäftigt, sen kom jag o Jennifer fram till att, vi låg på samma rum på BB. haha.. Så man kan säga att vi alla tre delar allt ;) .. Som de ska vara!
På fredag kommer Josefin hit igen, vi bestämde oss för o ha en filmkväll eftersom Linus skulle iväg, men nu ska han nog inte iväg, men han får hitta på något annat medans vi myser, hon stannar givetvis över, på Lördag är de "Torestorpsdagen" ingen aning vad det är, blev medbjuden av svärmor, så jag tar Maja & Josefin med mig. trevligt. Så på Fredag sitter jag & Josefin med barnen bänkade i soffan med bra filmer, en stoooor godisskål o massa gottigheter. Vi hämtar henne o Maja efter att vi har handlat på fredag. Så slipper henne föräldrar åka hit ut både Fredag och Lördag. Onödigt när vi ändå ska ner.

ja, nu ska jag försöka lösa mig upp Till Öxabäck där min syster sitter ensam i hennes svärmors hus.. Kanske inte speciellt roligt, men först- Ny blöja och mat för Filip.
Jag slänger in lite bilder från igår, senare när jag lagt över dom på datan!

- Äntliiigen

Ja, idag förstår ni. Idag kommer Jennifer & Jamie, Josefin & Maja hit .. De ska vekligen bli superkul.. De va ett tag sen vi träffades nämligen. Gud vilken tur dom har att jag bakade en kaka i morse då. En silviakaka. Dom är ju så jädra smarriga. Men denna blev inte alls lika god som dom brukar bli :/ !
Filip kan man som sagt inte lämna en sekund utan uppsyn. Idag rulla han ur sig från babysitter 2 ggr, sen stogjag o kollade på honom för o se hur han gjorde. Så nu vet jag allt hur han gör den lille- Krabaten :)
Så i fortsättningen blir de till o sätta fast honom i den. De är inget o diskutera.
Sen, han har fått ett blåmärke på sitt ben. Hur sjutton har han fått de där? Såg de idag när vi vaknade.
Idag slutar även vårat uppdrag som hundvakt, för idag ska Jackie få åka hem till sin mamma & pappa. Tror minsann att hon längtar hem en aning- Stackarn o få va borta så länge. Haha, speciellt här med en bebis o två tråkiga vuxna .. :P
Nu ska jag göra mig iordning innan tjejerna kommer :)
Hoppas på att Madde & Stina kikar förbi sen också kanske :)
Tjing.



- Dåligt väder, då bakar vi..

Idag är inte vädret speciellt roligt heller .. Så nu tänker jag baka en silviakaka. Någon som vi sällskapa mig sen när den ska ätas upp? :P haha ..
Förresten, vad ser ni för design på min blogg? Ibland kommer den rosa med hjärtan, o ibland kommer den gråa.

Nu ska jag lägga Filip sen ska jag blanda ingredienserna :D
Jag skriver mer senare.

- Nu ger jag

Nu ger jag snart F*N i designen .. Jag fattar inte varför jag ska dit o pilla hela tiden! Denna är ju så j*vla ful som jag har den, man kan tro man är 12 år o älskar hjärtan !! Nej fy, den ska ändras inom kort! Men hinner inte just nu! Men innan kvällen så är den nog borta :P Hoppas jag ! :)

- Hej Måndag

Som sagt, helgerna kommer jag nog inte spendera så mycket tid på bloggen, då jag hellre använder min tid till Linus & Filip. Så mysigt när vi hittar på saker hela familjen, och bara umgås! Så mysigt så de finns inte.

I helgen har de inte hänt så jättemycket. I Fredags satte vi lite bräder på plats på huset. Bräder som vi fick ta bort när vi fick byta cyllen (stavning) på nybygget .. Inte så jätteroligt då de är säljarnas skyldighet o säga till oss att den av totalt röten. Men de fick vi inte veta utan upptäckte de själva. Tur! Så nu är brädorna på plats. Och jag målade dom vita, eftersom resten av huset också ska bli vitt. Jag kunde inte sluta måla, så jag målade även knutarna och runt fönstrerna grått. Blev riktigt snyggt, men de blir nog bättre när de vita är målat också! Hoppas jag iallafall .. Så för tillfället så är huset rött med gråa knutar. Sisådär snyggt . haha !!
Vi grillade lite på kvällen o hade de allmänt gött.

På Lördagen gjorde vi inte heller så mycket. Vi släppte ut svärmors hundar då dom va på High Chapparall .. Vi blev kvar där ett tag, slängde oss framför TV o helt plötsligt var klockan halv fyra tror jag. Sen åkte jag hem o städade lite, hade sån tur att dammsugarn inte ville äta mer, så får köpa en ny som är lite mer hungrig. Så typiskt att de ska hända nu. Speciellt mitt i allt dop inköp :/ Sen kom Linus hem, han och Filip hade vart i Skene en tur o inhandlat lite smått. Turen dit gick bra för Linus, Filip bara sov :) .. Kändes himla tomt o va utan Filip. Men Linus är pappa, och har lika stor rätt till honom som jag har!
När han kom hem gick jag o Filip ut på en prommenad, Linus åkte iväg. (vi hade tjafsat lite) .. Han kom inte hem innan halv två. :/ .. Men vi alla kan väl ha sina gräl?! Tyvärr så kunde detta gått riktigt långt. Men nu har jag satt upp mina gränser, så vi hoppas de blir bättre! Ni kanske tycker han är dum som åker iväg, när han har en son här hemma. Men, innan ni tänker eller ens yttrar er, så ta reda på vad som hände innan!

På Söndagen va vi o kollade på Svansjöcup nere i Torestorp. Linus lillebror spelade, och även våra kompisars son, där tog vi en hamburgare. Sen åkte vi till Linus jobb där han skulle fixa en sak lite fort, sen vidare hem till hans chef där de blev lite fika oså. Sen åkte vi äntligen hem. Jag tog mig en underbar dusch. Sen låg vi i sängen resten av kvällen o bara hade de gött- Skönt! Filip somnade ganska tidigt. O sov väldigt bra inatt.

Idag har han lekt som tusan i sitt gym. Han låg där o pratade o hade jättekul, men när jag kom tillbaka o kollade till honom, då låg han på golvet, typ en halv meter ifrån gymmet. UNGE! Han kravlar o har sig hela tiden, de går inte o lämna honom en sekund. Gullunge! :)

Vi är fortfarande hundvakt till den underbaraste hunden, imorgon åker hon hem. De kommer bli jättetomt utan henne ju :O .. Men de ska nog gå bra :P

Idag ska vi inte göra någonting, vädret tillåter ju inte speciellt mycket. Normala kläder har jag inte heller fått på mig. Men vad spelar de för roll? Ingen ser mig när jag går här hemma ändå .. Filip har bara blöja, men så fort han vaknat så får han kläder på sig..
Vad ska ni göra idag?

Nästa helg åker Linus iväg med några vänner, o jag ska ha hem Josefin & Maja. Dom kommer antagligen på Fredag o stannar till Lördag, då ska vi på Torestorpsdagen. Jag har ingen aning vad de är. Svärmor ville ha med mig, så får väl gå, men jag tar Josefin & Maja med mig ; ) .. Intressant o se vad de är för mysko dag :). Kommer ju sakna Linus som tusan, en hel helg. Puh, men de är nog värre för honom o va ifrån hemmet, o Filip en hel helg tror jag bestämt! Men bara för man har barn så behöver man umgås med vänner också! Eller har jag fel?


Filip tycker pappa är jätterolig.






- Jag ska ..

Jag ska försöka få iordning på desingen .. Jag lovar, har haft lite fullt upp de sista bara. Sen så ska jag få hjälp med de, för de där med o lägga in kort, de kan jag inte!

Min bror har varit hos os sen igår, tyckte jag va mycket trevligt. Han fick ta taxi från oss idag på morgonen. När jag ringde o boka taxin, så sa jag att de är bara en person som ska åka, idag rullar de in en "färdtjänsttaxi" här, min bror kände sg faktiskt rätt dum när han gick av på Kinna station, där han skulle ta bussen till Göteborg, sedan vidare till Sundsvall där han nu för tiden hör hemma!
Men de är inte långt kvar tills vi får träffa honom igen, han kommer ju på dopet såklart, o jag längtar för både dopet o träffa honom igen :)
De känns lite tomt nu när han har åkt.
Jag brukar jag prata mycket med Jessica i telefon på dagarna, kan ju meddela att de inte kommer bli mycket av den varan heller, för hon är på Gotland. Typiskt! Men jag hoppas dom har de bra!

Inatt sov jag sådär bra, eller jag sov inte bra över huvudtaget. VILKET VÄDER! En stund va jag orolig att blixten skulle slå ner i huset. När en blixt kom, lös den upp hela himlen och hela vårat sovrum. Läskigt! Men Filip, han sov lika gott för de. Och de gör han nu också.
Linus gick upp runt halv sju idag, jag gick med honom upp. Sen dess har jag vart vaken, ingen mening och lägga sig eftersom jag skulle väcka Fredric halv åtta- kvart i åtta. De gjorde jag. Vi packade ihop hans saker sen va taxin helt plötsligt här. När han åkte kände jag verkligen ingen mening med o lägga mig. Så jag är vaken, pigg som en lärka, o min prins sover så gott. Men jag vill inte tänka på hur trött jag kommer va ikväll.
Filip hade ingen bra dag igår, han va så gnällig, o han brukar alltid vilja leka i sitt gym, men icke. Han skulle bli buren. I Princip hela tiden.
På kvällen va de bad för hans del, sen sova!
Nu ska jag greja här ..


Duger de..

Såhär får de duga tills vidare istället .. De ska komma bilder där uppe, men jag ska få hjälp med de eftersom jag inte kan sånt själv :) ..
Ska ändra textfärgen också. Man ser ju knappt va de står :/

Idag får vi se vad dagen har o bjuda på, kanske åker till Jessica, om inte annat så kommer ju dom hit ikväll :)

- 4 månader ?

Igår blev våran lilla prins 4 månader. 4 månader? Vart tog dom vägen? När blev han så stor? Jag förstår vad folk menar med att tiden springer iväg, ja, för de gör den verkligen .. Tänk när han bara va 3230g tung & 50cm lång. Herregud, våran lille knodd .. Men de är ju hur kul som helst o se han utvecklas .. Verkligen!
På tal om utveckling, den här lille killen, han kommer nog börja krypa väldigt tidigt ..
Igår la jag honom på mage i sängen, där han låg med sin älskade spegelbok, jag la honom på Linus sida, när jag kommer tillbaka låg han på min sida, där blev jag en aning paff, så honom går inte o lämna i sängen själv längre stunder, de slog mig, tänk om jag hade kommit tillbaka lite senare och han hade trillat ur sängen :/ Fy ..

Igår hade jag besök av Jessica, alltid lika trevligt. Vi gjorde pannkakor som vi mummsade i oss, himla smarrigt. Hon åkte hem runt halv 7. Sen blev de bara slappkväll, kollade lite på Tv oså. Linus mådde inte riktigt bra när han kom hem, så han gjorde inte många knop. Men idag mår han bättre, och tur är väl det!
För oss händer de inte speciellt mycket idag, vädret tillåter ju inte så mycket. Så de blir väl o greja här hemma! Som ni alla vet, vi tycker om sällskap om ni inte har något annat för er !! :)

Idag kommer min älskade bror till Jessica, han stannar där tills imorgon, sen kommer han hit. De ska bli så kul, Jessica ska lämna sin hund här också, vi ska nämligen vara hundvakt, för dom ska på en semester, till Gotland. Kul för dom ! Hoppas dom har tur med vädret o har jättekul .. Linus ska ha med sig Jackie (hunden) till jobbet, hon tycker tydligen om o åka traktor, då borde hon ju tycka om o åka skogsmaskin också.. De återstår och se.

Jag fick tips om en sida där man kunde hämta bloggdesigner, de gjorde jag! Så denna får duga tills vidare. Sen hittade jag en till sida, men deras deigner funkade ju inte!! Så som sagt, den gär får duga tills vidare!
Dopet börjar närma sig med stormsteg. Vi bestämde oss för o bara ha tårta och kaffe i f.hemmet efteråt. De får duga. Denna dagen ska bli bra, för de är Filips dag.
Han ligger här bredvid mig o sover, han är så söt! Våran älskade prins ..

Förresten, har era barn ont i magen någon gång, så massera under fötterna, de funkade bannemig, de trodde inte jag! Men de gjorde de, jag provade på Filip, för han hade lite ont här om kvällen. Han sov en stund, sen bajsade han .. Toppen!

Som sagt, vill ni sällskapa oss, så säg till :)
Jag får väl fortsätta här hemma med tvätt o allt de där!


Bara några dagar gammal.



Gladfisen hos sin pappa.



och 4 månader. De händer mycket!



- Inte igår..

De va inte igår jag skrev här. Jag känner att jag bara blir sämre & sämre på bloggen .. Ursäktar för detta!
Men jag känner att, på helgerna när pappan i huset är hemma, då tillbringar jag hellre tid med han & Filip, och när Filip sover, spenderar jag tid till L. För när jag bloggar på dagarna, då sover Filip, annars är jag ju med honom såklart!

I helgen har de inte hänt så speciellt mycket faktiskt, och de har vart väldigt skönt! I fredags va vi på BVC o mätte och vägde lillprinsen. Längd: 64,3 cm , Vikt: 7540g .. Hon tyckte att han valite för kort för sin vikt, men va tusan gör de? Bebisar ska vara knubbiga. O jag lovar er, Filip har nått mitt mål, iallafall på sina lår ;)
Men, i fredags va de inte som vanligt när vi va där, Filip blev jätteledsen så fort kristina rörde honom. Har han aldrig gjort innan.. Så jag fick ta honom, då blev han glad igen, sen pratade krisitina med honom, då började han gråta ytterligare en gång.. Sötnos!
Nästa gång ska vi dit på min födelsedag & Filips 5månaders dag! Kanske inte så speciellt kul, för den dagen ska man bara äta massa god tårta o umgås med släkten, men va sjutton, de gör inget !! :)
Sen va vi hos Fiips blivande gudföräldrar på kvällen, Rikard & Bella! Åt lite tacos sen åkte vi hem! Vi va väldigt trötta.

På lördagen tog vi tag i gräsklippning och vedstapling, och ni anar inte hur glad jag är, veden är nu klar! De va en väldigt stor hög vi hade som skulle fixas, och nu är den klar! :)

I Söndags gjorde vi minsta möjliga. Absolut ingenting.. Fast, på kvällen hälsade vi på Linus mormor, hon har inte träffat Filip så mycket!

Men egentligen ska jag inte sitta här nu heller, för jag hade bestämt mig för o tvätta & röja här hemma idag!
Jag saknar er mammor+ bebisar .. Jättemycket!

Jag får se om jag skriver mer sen.

Maria - tack du underbara människa! Tänker på er- Krama Leo från oss! :)


Mammas & Pappas älskling.
Du är så fin hjärtat, de bästa som finns
You make my days


- Nathalie är rädd ..

Jag har fått mig en rejäl tankeställare, någonting som gör mig så fruktansvärt rädd ! Jag läser bloggar efter bloggar, de låter sjukt, men jag tycker om o läsa bloggar där någon har förlorat sina anhöriga. Eller, jag tycker absolut inte om o läsa om de, jag tycker bara om o läsa hur fruktansvärt starka dom är! Detta gör mig rädd. Jag är så jävla rädd att jag ska förlora någon i min familj. Jag läste nyss en blogg, en 20 årig tjej kämpade mot cancer, 15 september somnade hon in. Nu håller hennes mamma & pojkvän bloggen vid liv, pojkvännen har också en blogg, jag läste den! Och blev inte mindre rädd för de, tänk vilken smärta dom går igenom. Cancer- hon kallade tumören för "den jävla idioten" .. De gör mig rädd, på riktigt, fy, Nathalie ta bort tanken från ditt huvud att förlora en anhörig.. Vad skulle jag gör utan min son?! Nej, fy fan rent ut sagt! Ni får ursäkta mig, att jag tänker såna tankar. Men dombara dök upp när jag läste denna bloggen!

Jag har följt en mammablogg, hon förlorade sin dotter i cancer- 6 år gammal. Kan ni fatta?! En liten människa har haft å ont. Mammablogg nr 2 - hon förlorade sin son, han somnade in i sömnen. Jag tänker på er ! Tänk vilken smärta föräldrar, familj o anhöriga bär på !!

Jag ska verkligen ta vara på tiden! Jag bara kollar på Filip, han gör mig så förbannat lycklig. Han får mig o le, hjärtat slår ett extra slag, men han kan även ge mig tårar, just för att han är så underbar o jag älskar denna lilla människa mer än något annat i denna världen. Vad F*N skulle jag göra utan honom?!?!


Nu har han vaknat, ska ge honom ny blöja + mat, sen somnar han nog igen! När pappan i huset kommer hem bär de av till BVC för o väga & mäta lillprinsen!

Ta vara på tiden - Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya! Gå inte o tänk på gamla problem. Glöm dom!



Denna lilla människa, han gör mig så otroligt lycklig. Även om han inte gär de medvetet, så gör han de! Han är de finaste mina ögon kan skåda !

- God kväll

Nu sover min älskade prins, den finaste människan som finns. Jag har duschat, och Filip har badat. Nu väntar jag på Pappan i huset, som snart kommer hem! Snacka om en lång dag för honom idag. Börja 05.00 o vara hemma nu runt 21.00 .. Han kommer nog vara lagom trött .. Jag ska iallafall lägga mig framför TV tills han kommer hem. Sen skulle jag hjälpa honom med något, sen lovar jag er att kudden ropar på oss :) ..

Jag hoppas nannemig att jag kan träffa Jennifer & Josefin snart igen .. Me deras små. & såklart alla andra mammor + bebisar också! De är ju Filips kompisar ;) .. Josefin kommer till mig helgen 20-22 iaf, sen om hon stannar hela helgen de vet man aldrig .. Jag hade planerat o vara hos Jessica den helgen, men jag vill inte sova borta med Filip än "/ .. Men jag kan ju vara med henne på dagarna, bara fixa skjuts ! :) ..

Ne, jag skriver imorgon igen .. Sov så gott allihop!

- Skit

F*N va trött jag blir. Och vädret gör de verkligen inte bättre!
Varför kan aldrig någonting vara bra?!

Min familj gör verkligen mina dagar ljusare!

- fortsättning ..

Jag hann ju inte blogga så mycket innan! Nu sover Filip, Linus va precis hemma en vända, vi åt lite tillsammans, sen va han tvungen och åka igen! Hans arbetskamrat hade kört punktering på bilen. Och de va närmare att åka hit o hämta ett nytt däck än va de va o åka till Björketorp. Och det stämmer ju! Så Linus hämtade ett nytt däck här åt honom ..
Vi åt soppa, de va väldigt gott, även om jag vanligtvis inte tycker om soppa. Men denna va himla smarrig.

Jag har för en gångsskull fått tömt min kamera.. Jag trodde de va längesen jag gjorde de, men de kan inte vart så längesen eftersom jag bara hade typ 10 nya bilder, (använder mest telefonen för o ta kort) .. Jag ska se om jag kan få iordning på de så jag kan tömma mobilen också!
Filip va för söt innan, jag tog en filt o la honom på golvet på mage, la dit lite leksaker oså. Han va bara så nöjd, höjdpunkten va nog tygboken från Go´boken, de finns nämligen en spegel i den, och Filip bara älskade det! Han skrattade jättemycket .. Sen gosade han med pappa lite sen åkte pappa igen, och Filip åt o somnade som en stock. Så nu sover han så gott. Våran älskling! Jag kan verkligen inte få nog av honom .. Så underbar! Älskade honom redan när han låg i magen! Otroligt mycket, men kärleken förändrades när han kom.. (Bara dom som fått barn förstår de.)

Förresten, "livet på BB" är nog ingenting för mig o kolla på, igår blev jag förbannad igen! På Kinesen, IGEN! Seriöst, är de något fel på henne?! Hon bara gnäller, konstant! Samma sak varje program.
Någon mer som såg det?

Jag ska se om Jessica kanske vill komma hit sen, vi har en del o prata om. Mycket som händer nu. Men de ska lösas, på ett eller annat sätt! Så är de bara. (de är inget mellan mug o Jessica)


Denna Leksaken bara han älskade :)

Denna tyckte han väldigt mycket om. Han kollar i en spegel. Han undrar nog vem de är som är i spegeln ;)

De finaste som finns.


- snabb visit.

Nu har jag suttit o pillat lite med bloggen .. Svårt är de, men ganska kul! Man hittade allt ganska fort :)
Såhär får den helt enkelt se ut ett tag, eller tills jag sätter mig och pillar med den nästa gång. För nu ska jag och Filip laga mat tills pappan i huset kommer hem! Han är bara hemma en vända, sen ska han iväg igen?!
Idag får de minsann bli soppa!

- Önskar de vore över

Just nu önskar jag bara att allt vad dop heter vore över.
Men ändå längtar jag så förbannat tills de är, de känns som att de är så mycket att fixa med!
Jag hoppas verkligen dom flesta kommer!
Prästen bad oss försöka med o ha en speciell som tar kort i kyrkan, så att inte alla gör de. Jag har anlitat våran fotograf, Linnea. Linus syster, hon är grym på fotografering! Så de blir toppen.. Kul att hon kommer :)
Hoppas resten av familjen där ifrån också kommer..

För tillfället har Filip lyckats kräkas på mig 3 ggr inom loppet av 3 min. Äsch, lika glad är jag för de. Han är ju för söt.
Linus ringde mig kl 08.30 imorse och frågade om vi sov? ja! Vi gjorde de, sen dess har vi vart vakna, eller Filip tog en powenap innan, och jag hör på honom nu att de är dags igen ..
sen ska de lagas mat, för snart kommer pappan i huset hem. Shit, Filip höjer rösten åt mig, Dags o dra :)

- Hej (blev den bästa rubriken)

Vad har hänt de senaste, jag kan säga att jag har tappat bloggen totalt. Vilket jag inte alls tycker är roligt, men jag tycker de är roligare och busa med Filip än o sitta o blogga! Viktigare om inte annat.

Just nu ligger han i sitt babygym och leker, han har fått ny blöja o kläder på sig, så nu är han glad som aldrig förr :)
Han har börjat somna tidigt och vakna sent på morgonen, jag ska inte klaga! Och en sak, jag kan bannemig inte få nog av denna lille människa, jag va så spänd på hur han skulle se ut när han kom ut, hur han skulle vara, vem är han lik m.m .. Nu vet jag de. Och jag älskar honom så förbannat mycket. Om jag ändå kunde säga hur mycket! Men de går inte, inte på långa vägar.

Igår hade vi helt enkelt en slappdag. Eler, jag hade det!
Linus går upp 04.00 på morgonen. Men natten tills igår kunde han inte somna, så han sov bara 1 timme, sen jobba 8 timmar, han va lagom trött när han kom hem kan jag säga! Så han somnade som en stock när han kom hem, efter att han ätit min tacopaj.. Mumma! Så jag och Filip hade en myskväll, jag bakade chokladbollar sen kollade vi på "lotta på Liseberg". Åh den stackarn, hon tappade rösten i direktsändning, som tur va så hade hon sin vän där Jill Johnsson, som fick rycka in som programledare, och jag kan säga, hon gjorde de helt grymt, tänk själva att bara rycka in sådär i direktsändning! Ääääh, bra där Jill .. Sen va då, Anna Bergendahl där också, visst, hon sjunger bra, men inget mer liksom?! Hennes ben va som två spagetthi, hon såg inte alls ut som hon gjorde i melodifestivalen.. Långt ljust hår, som såg ut som jag vet inte vad! ursäkta mitt klagande ;)
Nu ska jag lägga Filip så han får sova lite!!



Gud va liten han va här, våran plutt!



Här ser han större ut, men är lika gammal som bilden ovan :)

RSS 2.0